Wilgimmo logo Menu
Close

Studentenresidenties in Brussel

Zoek je een kot in de grootste studentenstad van België? Maar wil je vooral een kot, kamer of studio in een gloednieuw gebouw, die tegemoed komt aan alle noden van de moderne student? Kijk dan snel hieronder en ontdek misschien jouw nieuwe woonplaats voor volgend academiejaar!

Woow B(XL)

Een fantastisch gebouw dat geopend is in september 2023. Ga jij de monden van je vrienden laten openvallen met je enorm ruime kamer of studio?

Welkom in residentie Woow (B)XL!

Volzet

Residentie "The Place To" is een prachtig complex dat opgetrokken werd op de oude Solvay-site. Door zijn bewaarde gevel vormt dit gebouw een prachtige symbiose tussen oud en nieuw. Het is dan ook niet toevallig een van de meest gewilde residenties van de regio!

 

Volzet

Onze eerste residentie in Brussel, Don Giovanni, was meteen een schot in de roos. De ligging ervan is ongetwijfeld zijn grootste troef.

Strak design, moderne opbouw van de kamers en een tikje alternatief: dat is Usine. In academiejaar 2016/2017 openden wij deze residentie, in het westelijke deel van Brussel. In de onmiddellijke omgeving vind je de Dansaertstraat en de Erasmushogeschool maar eveneens dichtbij zijn de Odisee (KULeuven campus Brussel), winkels, scholen en vermaak.