Wilgimmo logo Menu
Close

​Verkoop van vastgoed

U wil natuurlijk dat de verkoop van uw vastgoed in goede handen is.

Wilgimmo bv verkoopt voor u uw huis, appartement, studentenkamers- en studio's, uw industriëel of commerciëel gebouw. Wilgimmo bv heeft het netwerk, de kennis van zaken en de expertise die nodig is om de verkoop van uw vastgoed goed te laten verlopen. 

Wat het vastgoed ook is, u kan het maar ééns verkopen. Daarom moet het elke keer goed gebeuren. Uw patrimonium is te kostbaar om enkel te kijken naar het prijskaartje van de verkoop. Een goede verkoopsbemiddeling staat synoniem voor een correcte service. 

Op deze pagina ziet u een greep uit de verkoopportefeuille van Wilgimmo bv 
Hebt u een vraag over verkoop, vul meteen het formulier in. 

Ons aanbod in verkoop 

Ontdek hieronder ons aanbod in de verkoop. Hebt u interesse in 1 van deze panden? Contacteer ons dan gerust voor meer informatie op een bezoek.

Nieuw

Nieuwbouwproject "The Village" is een uniek project met als doel de verwezenlijking van "een dorp in de stad"-gevoel. Kan enkel verhuurd worden aan studenten die voldoen aan de inkomenstoets van de Sociale Dienst van de KULeuven. 

Nieuw
Usine

Strak design, moderne opbouw van de kamers en een tikje alternatief: dat is Usine. In academiejaar 2016/2017 openden wij deze residentie, in het westelijke deel van Brussel. In de onmiddellijke omgeving vind je de Dansaertstraat en de Erasmushogeschool maar eveneens dichtbij zijn de Odisee (KULeuven campus Brussel), winkels, scholen en vermaak.