Wilgimmo logo Menu
Close

Residentie Village A - unit 02.12 & 01.03

Nieuwbouwproject "The Village" is een uniek project met als doel de verwezenlijking van "een dorp in de stad"-gevoel. Kan enkel verhuurd worden aan studenten die voldoen aan de inkomenstoets van de Sociale Dienst van de KULeuven. 

  • Gebouw
  • Kamer
  • Kamer

Dit prachtige nieuwbouwproject maakt deel uit van een site die quasi volledig aan de studenten toebehoort. Op een steenworp van het station, winkels om de hoek en toch in de onmiddellijke omgeving van bv. Groep T, de faculteit Letteren of de bibliotheek, The Village heeft het allemaal! Ook is er een inwonende conciërge.

Wilgimmo biedt hier een mooie selectie aan van kamers met op elke verdieping een gemeenschappelijke keuken en voldoende sanitaire voorzieningen. Alle kamers zijn volledig bemeubeld en hebben een eigen koelkast en lavabo. Ook is er een prachtige polyvalente ruimte van maar liefst 130 m². Hier beschik je over een biljart, kicker, studiehoek en lounge. Wil je wat rust? Dan kan je altijd even verpozen op het terras.

Dit project verloopt in nauwe samenwerking met de KUL en valt onder het zogenaamde SWO-statuut. Om hier een kamer te kunnen huren, moet men eerst een inkomstoets doen op de Sociale Dienst van de KU Leuven. Meer info over dit SWO-statuut en de gevolgen hiervan bij verhuur kunnen wij u vanzelfsprekend bezorgen.

Momenteel hebben wij 2 units te koop staan in deze residentie. 

Verkoopprijs 130 000€ excl. kosten

Meer info? Contacteer ons via onderstaande formulier!

Adres 
Burgemeesterstraat 32 3000 Leuven

Ik wens informatie te krijgen over deze residentie

* verplicht veld