Wilgimmo logo Menu
Close

Residentie Flint - Comfortkamer

De Flint heeft een ideale ligging in hartje Leuven. Dicht tegen verschillende faculteiten, de bibliotheek en winkels. Voor studenten die met de wagen komen is er een ondergrondse parking waar je een parkeerplaats kan huren. Ook is er een afgesloten fietsenstalling. Dit alles maakt dat de Flint de ideale woonst is voor elke student!

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Badkamer
gemeenschappelijke keuken
Binnenplein
Lounge
Studieruimte
Lounge
Fitnessruimte
biljartruimte

 

Volledig bemeubelde kamer te koop! Er is een bed, bureau met bureaustoel, een kleerkast, een koelkast en voldoende opbergruimte. De comfortkamers hebben eigen sanitair met toilet, lavabo en douche. De keuken is gemeenschappelijk (per gang) en uitgerust met koelkast, vaatwasser, kookplaten, oven, microgolfovens. Tevens is er toegang tot een terras en is er een leefruimte met TV. 

Het gebouw en de kamers zijn afgewerkt met een modern en strak design. Verder kunnen de studenten gebruik maken van de lounge met kickertafels, biljart en zithoek. Ook is er een aparte studieruimte en zelfs een fitnessruimte! Er is een inwonende conciërge en een poetsdame voor de gemeenschappelijke delen. 

Verkoopprijs 163 000€, excl. kosten.

Meer info? Contacteer ons dan via onderstaande formulier!

Adres 
Andreas Vesaliusstraat 45c 3000 Leuven

Ik wens informatie te krijgen over deze residentie

* verplicht veld